La desena lliga consecutiva i la tretzena en total estan més a prop que mai per al Sideco FC Encamp. L’equip dirigit per Lluís Cruz i liderat a la pista per  Javier Saviola, l’exjugador del River Plate, FC Barcelona o Reial Madrid, entre d’altres, necessita guanyar en els dos partits que li resten: Nova Constructora Penya Encarnada avui, i el 18 d’abril contra el Futbol Sala La Massana per continuar amb la seva hegemonia amb la competició domèstica, i tot després de superar dilluns al vespre el màxim favorit al títol per plantilla: El Tortell Atlètic Club Escaldes. Els encampadans, amb un pavelló encampadà ple, van imposar-se per 7 a 5 als escaldencs, que estan dirigits per l’entrenador-jugador, Cabinho.
Amb aquesta victòria, el Sideco FC Encamp suma 61 punts, però té un partit més que l’Atlètic Escaldes, que té 57 punts. Els de Cabinho juguen avui contra el cuer, la UE Sant Julià, i el 18 d’abril contra el CFS Pas de la Casa, i tancaran la competició el 24 d’abril contra el CE Comapedrosa.
En el partit de dilluns al vespre, els de Lluís Cruz van començar el partit per sota del marcador amb un gol al minut 13 de Riera al segon pal després d’una assistència de Jorge Dias.  Tres minuts després va arribar el 0 a 2 de Riera, que va fer bona una assistència de David Férriz, que abans havia rebut una passada de Marc Eduard. En un minut, els de Lluís Cruz van reaccionar i va ser abans del descans amb dos gols de Javier Saviola. El primer a rebre una clàssica passada en llarg del porter Aitor Rubio que Jorge Dias no va poder refusar amb el cap i el segon  l’argentí va marcar després d’una assistència de Carlos Barbosa que havia interceptat una passada del seu cosí Jorge Dias a mitja pista.
A la represa, el Sideco FC Encamp es va avançar al minut 27 amb un gol d’Andreu Fernandes, que va rematar un servei al contracop de Javier Saviola i que va situar el 3 a 2. El jugador va rebre una groga després de celebrar el gol dirigint-se de manera antiesportiva a un jugador de l’Atlètic Escaldes, Marc Eduard. Amb el 3 a 2, Marçal Raventós de l’Atlètic Escaldes va ser expulsat per doble groga. Tot seguit va marcar Javier Saviola el 4 a 2 amb un xut que va tocar al pal i després a l’esquena del porter Xavito. En ple encert ofensiu, els encampadans van marcar el 5 a 2 amb un gol d’Aitor Nicolino des de la seva pròpia pista. El jugador format al CE Sant Julià va capturar una passada de Marc Eduard, que estava fent tasques de tanca mentre David Férriz feia de porter-jugador.
L’Atlètic Escaldes va reaccionar amb dos gols més de Riera després de dues assistències de Cabinho que van situar el 5 a 4 i van posar emoció al partit. El veterà Juli Sánchez va marcar el 6 a 4 a tres minuts del final i un minut després ho va fer Javier Saviola en batre David Férriz, que estava de porter-jugador. El gol va arribar amb una nova passada en llarg, amb la mà del porter Aitor Rubio. Amb el 7 a 4 va ser expulsat el tanca del Sideco, Moi Gonçalves, i a les acaballes va marcar Eric Brito a porteria buida. El partit va acabar amb una picabaralla entre Andreu Fernandes i Jorge Dias, que va derivar amb l’expulsió dels dos jugadors un cop havia acabat el partit. El duel entre aquests dos equips va tornar a fer reviure una bona nit del futbol sala, tal com havia passat l’anterior curs amb el ja desaparegut segon equip del CE Sant Julià, el SAE. El Sideco FC Encamp està a dos passos de conquerir la seva tretzena lliga, que seria la desena consecutiva, i a l’estiu podria gaudir d’una nova fase prèvia de la UEFA Champions League.