El València Basket lidera la cursa per fitxar Jean Montero. L’entitat presidida per Vicent Solà Sanz, segons el periodista Chema de Lucas, hauria ofert un contracte de tres anys a l’escorta dominicà del BC MoraBanc que té contracte fins al 2026. Per tant, el club valencià, que dirigirà amb tota probabilitat Pedro Martínez (actualment al BAXI Manresa), haurà de tancar un acord per al pagament de la clàusula del de Santo Domingo, de només 20 anys i que va ser el millor jugador jove de l’ACB per segona temporada consecutiva. 
La proposta del València Basket a Jean Montero és de 800.000 euros el primer any del seu contracte, de 900.000 el segon any i d’1.500.000 euros en el tercer. A més a més, Montero ocupa plaça de quota de formació (JFL) i podria tenir fitxa de sub-22. 
El València Basket va quedar eliminat al play-off dels quarts de final després de perdre dissabte contra l’UCAM Múrcia per 77 a 84. Els de Xavier Albert van acabar la lliga regular en quarta posició amb  21 victòries i 13 derrotes.