El Vall Banc deixa sense lideratge la UE Sant Julià

V. D.
Dues derrotes consecutives de la UE Sant Julià, quan no havien perdut cap partit fins a la seva primera derrota contra l’Inter Club Escaldes, van deixar els de Jesús Barón sense lideratge. Els lauredians van perdre per 0 a 2 contra el vigent campió, el Vall Banc FC Santa Coloma. Els de Marc Rodríguez Rebull es van avançar en el marcador al minut 62 amb un gol en pròpia meta de  Fousseyni Cissé en rematar de cap un córner llançat per Chus Sosa. Els colomencs van sentenciar sis minuts després amb un gol de Chus Sosa després d’un greu error de Moha Djitté que va cedir al porter Ferran Pol i el davanter canari va aprofitar el regal per batre a l’internacional andorrà. Amb aquesta victòria se situen primers els colomencs empatats amb la UE Sant Julià.
A només un punt se situa l’Inter Escaldes, que va vèncer per 1 a 3 la UE Santa Coloma amb un hat-trick del veterà Santi Triguero –els seus primers gols al país–. La UE Engordany s’allunya de la part alta en empatar 2 a 2 contra l’FC Encamp i l’FC Lusitans va caure amb estrèpit amb una golejada per 1 a 5 de l’FC Ordino.