El Vall Banc FC Santa Coloma goleja en el debut de la Lliga

Redacció / FOTO: J.G.

El vigent campió de la Lliga de futbol andorrana, el Vall Banc FC Santa Coloma, va golejar en el debut de la competició, per 0 a 6, el Penya Encarnada d’Andorra. El primer gol el va fer pujar al marcador Víctor Eduardo Parra, en pròpia porta. Va ser al minut 34. Després va marcar Juan Manuel Torres (m. 47). Ja avançada la segona part va arribar la resta dels gols: Julià Sánchez (80), Iban Parra (83) –que al minut 63 havia entrat en substitució de Pedro Santos–, Gabriel Riera (90) –que substituïa Robert Ramos des del minut 60– i Ildefonso Lima (91).

En aquest enfrontament, l’àrbitre va ensenyar fins a sis targetes, totes grogues, tres a cada equip: Luis Armando Navarro, Diego Matias Abdian i Jose María da Costa per al Penya Encarnada, i Ildefonso Lima, Jaime Conde i Jesus David Sosa per al Vall Banc FC Santa Coloma.

Els altres partits
El partit que protagonitzaven el subcampió, el Tic Tapa Sant Julià, i la UE Engordany va acabar sense gols, però  amb un bon repartiment de targetes grogues: tres per al Tic Tapa i quatre per a la UE Engordany, on Christian Alexandre Paredes va veure la doble amonestació. Per la seva banda, l’FC Lusitans va guanyar per 0-1 contra la UE Santa Coloma. El gol va ser obra de Carlos Manuel Gomes al minut 65. En aquest partit també es va repartir set targetes, quatre per als Lusitans i tres per a la UE Santa Coloma. En el matx entre l’FC Encamp i Inter Club Escaldes, el marcador va ser favorable al segon, amb un resultat 1-3.