L’UE Engordany ja no és líder en solitari i comparteix la primera posició de la Lliga Multisegur Assegurances, amb 26 punts, amb el Vall Banc FC Santa Coloma, després del triomf, per 5 a 3, contra l’FC Lusitans, i l’empat sorprenent de l’UE Engordany contra l’Inter Club Escaldes. Els colomencs van convertir la segona estrena del tècnic Raúl Cañete a la banqueta de l’FC Lusitans en amarga. Al minut 7, Juanfer Laín va obrir la llauna i, després, Iban Parra va convertir un penal per situar el 2 a 0. Al minut 22, Luis dos Reis va escurçar diferències des del punt de penal, i llavors va empatar a 2. Abans del descans, l’àrbitre Robert González va expulsar el francès de l’FC Lusitans, Alexandre Llovet. A la represa, amb inferioritat numèrica, l’FC Lusitans, Aleix Cisteró, va fer el 3 a 2, Xaime Noguerol, el 4 a 2, i Juanma Torres, el 5 a 2. A tres minuts del final, Diego Marinho, Deco, va maquillar el marcador final.
L’UE Engordany va sumar un punt contra l’Inter Club Escaldes. Els d’Álex Somoza es van avançar amb un gol de Josele Aguilar i Valentín Spano va empatar. Els de Filipe Busto van perdre, per expulsió, Rafa Santos, per doble groga. L’UE Santa Coloma va golejar per 5 a 0 l’FC Encamp, amb gols de Miguel Ruiz, Alberto Molina, Peter Muñoz, Sergio Crespo i Àlex Martínez. El Tic Tapa UE Sant Julià va golejar per 0 a 4 el Penya Encarnada, amb gols de Kiko Girau, Villanueva, Noah Baffoe i Lucas Maciel.