L’Inter, amb sis punts més que el segon.

El vigent campió agafa embranzida

Víctor Duaso / Foto: FAF / Xavi Miró
Cop d’autoritat de l’Inter Club Escaldes. El vigent campió agafa embranzina i s’allunya de sis punts de diferència de l’Atlètic Club Escaldes, el segon classificat. Els de Fede Bessone van capgirar el 0 a 1 inicial amb un espectacular gol de falta directe d’Aleix Cisteró i amb gols de Genís Soldevila i Gerard Hulk Artigas.
En el derbi escaldenc, l’Inter va dominar i va gaudir de tres bones ocasions de gol. Primer amb un xut llunyà d’Ahmed Belhadji que va anar a fora per ben poc. Tot seguit, Berto Espeso va centrar des de la banda esquerre i Gerard Hulk Artigas no va arribar a rematar al segon pal. I també la va tenir Genís Soldevila, tot i així, Àlex Ruiz va salvar l’u contra u. Abans d’arribar a la mitja hora de partit, Agüero va salvar sota pals un remat de cap en planxa d’Adrià Gallego. La jugada va arribar després d’un refús d’Àlex Ruiz a xut de Jordi Betriu.
Al minut 33, els de Bori Moreno van obrir el marcador i es van avançar amb un bonic gol de falta directe d’Aleix Cisteró. L’alegria va durar ben poc ja que dos minuts després, Genís Sodevila va empatar el partit després d’una assistència de Hulk Artigas. Abans d’arribar-se al descans, Jordi Betriu va estar a punt de completar la remuntada amb un xut creuat que va anar a fora. A la represa, l’Inter va anotar el 2 a 1 amb un gol de penal marcat per Hulk Artigas i provocat per Genís Soldevila per falta de Moi San Nicolás.
La UE Santa Coloma es va situar a un punt de la UE Sant Julià, tercer classificat. Els de Juan Velasco van golejar per 0 a 4 els lauredians amb gols de Makoma, Depa, Juanan Entrena i Juande.
L’FC Ordino va vèncer per 0 a 1 al CE Carroi, el cuer. El gol de Joao Pedro al minut 94 va ser decisiu i ja tenen 15 punts més que l’últim classificat.
La UE Engordany segueix complicant-se la vida després d’empatar 1 a 1 contra l’FC Santa Coloma. Els colomencs van fallar un penal a càrrec de Carles Coto amb empat a 0. Després Lankar va avançar l’Engordany i al minut 92, Laborda, que tornava de greu lesió va empatar de cap a la sortida d’un córner.