Chus Sosa, de l’FC Santa Coloma, defensat per Emili García, de l’Inter Escaldes. Foto: FAF

El vigent campió marca territori

Cop sobre la taula de l’Inter Club Escaldes, i més després de quedar fora de la final de la Copa Constitució. El escaldencs, dirigits pel binomi tècnic format per Otger Canals i Josep Manel Ayala, van començar el play-off per al títol de lliga amb una victòria per 1 a 2 sobre l’FC Santa Coloma. El vigent campió marca territori i té a quatre punts el segon classificat, la UE Sant Julià, que va empatar 2 a 2 contra l’Atlètic Club Escaldes, i a cinc es troben els colomencs dirigits per Albert Jorquera i l’Atlètic Escaldes. Això sí, queden 15 punts en joc. Molt play-off encara per disputar-se.
L’Inter Escaldes va fer una bona posada en escena i al minut 7, Gerard Hulk Artigas va obrir el marcador amb un remat de boleia després de fer bona una assistència amb el cap de Jordi Betriu. Tot seguit, José Antonio va salvar l’empat amb un refús espectacular després d’un xut de Chus Sosa. Al minut 19, l’àrbitre no va considerar penal una forta entrada de Juanma Miranda sobre Hulk Artigas. Tres minuts després, José Antonio va refusar un remat de cap a boca de canó de Diego Nájera i al minut 31, Chus Sosa va empatar amb una boleia després d’una centrada per la dreta de Luis Blanco. Abans del descans, Marc Pujol i Jordi Betriu van tenir dues ocasions clares, però van fallar.
A la represa, una oportunitat per cada equip: una d’Adrià Gallego i una altra d’Álex Martínez, però qui va marcar el gol del triomf va ser Marc Pujol amb un xut sec i ben col·locat. Els d’Albert Jorquera no van trobar resposta.

L’Immobiliària CISA i l’Ordino segueixen de colíders

L’Immobiliària CISA La Massana i l’FC Ordino continuen com a colíders a l’inici del play-off d’ascens. Els massanencs van guanyar ahir per 2 a 0 el CE Jenlai amb gols de Rayco Rodríguez i Paquito Peña. Per la seva banda, l’FC Ordino va vèncer dissabte per 3 a 0 la Fundació Kalilu Jammeh FC Encamp amb gols de Luis dos Reis, Alberto Molina i Deco. Ahir, la UE Santa Coloma va golejar 7 a 0 el Penya Andorra en  partit de la jornada 14 de primera divisió.