El VPC deixa escapar la victòria en el temps afegit

El VPC va encaixar ahir una dura derrota davant el Salanque, i no per la seva magnitud sinó més aviat per com i quan va arribar. De fet, els homes de Broad van fer un partit molt sòlid en defensa i van provar sort en atac múltiples vegades.

El VPC va anar per davant en el marcador durant gran part del matx, però va ser en el temps afegit quan una errada en defensa el va condemnar a una nova derrota i a continuar penúltim en la classificació.
El conjunt andorrà va perdre el partit al minut 82 quan, en una pilota morta, el 7 del Salanque, Sagols, va fer una recuperació en trobar un forat en la defensa del VPC i va fer un assaig que va donar cinc punts vitals per posar-se per davant (10-13).
Moltes coses havien passat abans, i gairebé totes positives per al VPC. El conjunt de Broad es va avançar a pocs minuts de la mitja part gràcies a un cop de càstig materialitzat per Abelló al minut 41. Ja en la segona part un assaig col·lectiu va donar el 5-0 als de Broad i, segons més tard, Abelló duplicava un altre cop la diferència amb la transformació (10-0).
Va ser al minut 56 quan el Salanque va reaccionar i un cop de càstig li va donar els primers tres punts. Un assaig i la posterior transformació capgiraven l’electrònic. Tot i que el VPC va saber aguantar en defensa, l’errada al minut 82 va portar a una nova derrota.