El VPC suma el primer triomf en un partit que acaba amb picabaralla

Assegurar les victòries al camp del Consell és una fita que en les darreres temporades el VPC sempre ha aconseguit. Avui ha obtingut la primera victòria de la temporada (37-6) en un matx travat i que, com es veia venir amb les accions que s’anaven produint, va acabar amb una picabaralla.

El VPC va dominar el partit des de l’inici, avançant-se en el minut 2 amb un cop de càstig de Barkalaia, i al quart d’hora un assaig de Brunet transformat pel georgià va portar el 10-0 al marcador. Dos cops de càstig de Cortés van permetre als francesos acostar-se en el marcador, però abans d’arribar al descans l’encert de Barkalaia entre pals i un assaig de Brunet van portar el 23-6.
En la segona part un assaig col·lectiu del VPC i la transformació del georgià van significar el 30 a 6 i la substitució de Barkalaia, molt encès pel joc violent que presentava el Boulou. En el minut 72, una marca de Soteras transformada per Fité va significar el resultat definitiu (37-6). En el m. 77 el jugador francès Navarro va ser expulsat per donar un cop de peu a l’àrbitre.
Al final de partit es va produir una picabaralla entre els components dels dos equips, de què Jamrudlidze va sortir com el més perjudicat. Per l’entrenador del VPC, Bruno Servat, “nosaltres hem fet un joc agressiu però no violent. El seu sí que ha estat violent”.