Eliminatòria oberta. L’Inter Club Escaldes tindrà la setmana vinent l’oportunitat de certificar el passi a la segona prèvia de la UEFA Conference League a l’Estadi Nacional després d’empatar ahir 1-1 davant el Velez Mostar en el partit d’anada de la primera ronda prèvia, en un matx on els de Felip Ortiz van dominar des de l’inici i es van mostrar superiors al seu rival.

I és que els escaldencs van sortir a pressionar a dalt el conjunt bosnià, que tenia moltes dificultats per sortir amb la pilota controlada. Així, ja al minut dos, i en un error defensiu, Gallego va estar a punt de marcar, però el seu xut des de la dreta va sortir per sobre el travesser de la porteria defensada per Hadzikic.

Els de Damir Canadi van intentar replicar, i al minut sis, després d’una jugada personal, Halilovic rematava fluix a les mans de Muñoz, que dos minuts després veia com un xut de Prses des de fora l’àrea sortia desviat. A partir d’aquí, domini total de l’Inter, amb aproximacions de López Elo i Caballé, abans que el guineà, després d’una ocasió fallada per Berlanga, aprofités una centrada de Jean-Luc per avançar els escaldencs al minut 34.

El conjunt bosnià, esperonat per les més de 5.000 persones que hi havia a l’Estadi Grbavica, va intentar reaccionar al gol però no trobava la manera d’acostar-se amb perill als dominis de Muñoz. En l’afegit, però, Mujan va tenir l’empat però va rematar fluix a les mans del porter escaldenc.

Amb l’arrencada del segon temps, el tècnic bosnià va moure la banqueta buscant més profunditat en atac, a la vegada que Ortiz rellevava Lopez Elo per Hamza per disposar de cames fresques i aprofitar els espais que deixava el Velez Mostar en avançar línies per buscar l’empat.

L’encert, però, va ser bosnià i al 65, Alves empatava el partit en aprofitar una assistència a l’interior de l’àrea d’Orec que, com ell, havia entrat al camp tres minuts abans. El gol no va variar el plantejament del partit dels escaldencs, que van estar a punt de tornar-se a avançar en la jugada següent, però el remat de Gallego es va estavellar al pal i va esperonar els bosnians a buscar la remuntada, que Muñoz va evitar amb una mà miraculosa en l’afegit.