Ningú es donarà per vençut. Això és el que es va poder comprovar en l’onzena jornada de la Lliga Nacional. Als dos equips de Santa Coloma, en cas de derrota, se’ls posava la lliga molt i molt complicada. Però van aconseguir resultats amb els colíders que els permeten seguir aspirant al títol.

Els porters van ser clars protagonistes en els enfrontaments entre els quatre primers. L’FC Lusitans va empatar a zero amb el Pidasa FC Santa Coloma. El líder va tenir la seva millor ocasió als peus de Nunes a la mitja hora, amb un penal. Eloy li va aturar el primer llançament. L’àrbitre el va fer repetir. Va canviar de pal, però el porter va tornar a encertar la direcció. Eloy va estar infranquejable en totes les rematades que es van produir a la seva porteria. En l’altra, Ricard també es va desenvolupar de la mateixa manera.

El que retalla diferències respecte al primer és l‘UE Santa Coloma, que es va desfer de l’UE Sant Julià per la mínima (0-1). I això que veia com al minut 7 el col•legiat li xiulava un penal en contra. Peppe era l’encarregat de llançar-lo, però Rivas el va aturar. Aquest fet va donar ales als colomencs, que es van posar per davant al minut 24 mitjançant Salvat, amb una rematada rasa dins l’àrea a la sortida d’un córner i després de driblar un rival. Andorrà i Rubio van poder ampliar diferències en la primera part, i Vall en la segona. La millor ocasió per part laurediana va ser de Fabio.

El partit més plàcid va ser el del CE Principat, que es va imposar a l’FC Encamp per 1-6. Pandoro va ser el protagonista amb quatre dianes. Arnejo i Hernández completaven la mitja dotzena. Per part encampadana el golejador va ser Pifarré. En l’últim partit de la jornada, l’UE Engordany va vèncer en el darrer instant el Burger King Inter Club Escaldes (3-2). El matx es mantenia igualat amb els gols de Correia, de penal, i Viegas per part de l’Engordany, i d’Albert i Marinho per la de l’Inter. El marcador es va desequilibrar al 91’ amb el gol de Quiroz.