Els gols de Llamas permeten sumar la primera victòria

Nacho Llamas va ser el principal protagonista de la primera victòria de la temporada de l’FC Andorra. Va fer tres gols en el triomf per 4 a 1 sobre el Colegios Arenas Gáldar.

El conjunt canari va tenir les primeres oportunitats. Minhoca va fallar a porteria buida i Aitor va tenir una doble ocasió. En la segona, la pilota va acabar picant al pal després que la toqués Marimón. Als 10 minuts els visitants es van avançar amb un xut del mateix Aitor que Llamas va desviar i que va acabar al fons de la porteria. Amb el marcador en contra, els de Xavi de la Rosa van anar a buscar l’empat. Primer amb una rematada llunyana de Cabinho. Després, en el minut 16, Llamas es va rescabalar transformant una falta indirecta.
En la represa Aitor, que es va mostrar com el més perillós dels canaris, va fer lluir Marimón només de començar. Llamas feia el segon aprofitant una assistència de Moisés al segon pal i va augmentar les diferències transformant un doble penal en el m. 29, ja que el Gáldar es va carregar ràpidament de faltes. Després de fer el llançament, es va haver de retirar per lesió.
Els canaris, amb la intenció de capgirar el marcador, es van dedicar a pressionar en tota la pista fins que Lonchiu va sortir de porter jugador. Aprofitant aquest fet, Cabinho va tallar una pilota per marcar des de més enllà de mitja pista. En el darrer minut va enviar l’esfèrica al pal.