Carlos Martínez, amb la pilota del partit, i envoltat de tots els seus companys al vestidor.

Els gols no tenen edat

Víctor Duaso / Foto: FC Andorra
243 gols i cap d’aquests els va marcar en el futbol professional. Als 36 anys li va arribar l’oportunitat d’arribar a tocar l’elit del futbol espanyol després d’ensumar molt de fang de ben a prop. No és el màxim golejador del futbol català, però està allà trepitjant els talons del ja retirat Santi Triguero que va tancar la seva carrera amb 322. En tretze jornades no havia aconseguit marcar cap gol i dissabte es va destapar. Va fer un hat-trick contra la Ponferradina. Es va endur la pilota del partit signada pels seus companys. Deu ser la primera. La il·lusió d’acabar el partit amb tres gols és la mateixa que amb 19 anys, amb 27 o 36.
El primer gol al futbol professional va arribar al minut 6 deprés de batre a Amir Abedzadeh amb un xut creuat després d’una assistència d’Almpanis. El segon va ser al minut 20 i aquest va ser de típic davanter centre. Xut potent d’Almpanis, refús d’Amir i Carlos Martínez, recollint el refús del porter iranià fet el 2 a 0. I el tercer, al minut 66 i fent bona una assistència d’Héctor Hevel. “Han entrat. Molt content per tot el que he viscut a dins del vestidor i per tot el que he viscut aquests mesos. Per a mi això no té preu”.
Els tres gols van arribar amb l’esquerra. “No ho havia ni pensat”. Per la seva experiència, l’ansietat no havia aparegut en cap moment. “No em preocupava, si m’ocupava. He viscut tota la meva vida de fer gols i sí que la confiança es veia afectada. M’anirà bé per tornar a creure en mi”.
Els seus 36 anys són els seus 26. “M’ho prenc més en serio que altres anys i m’estava costant més aconseguir la resposta. Els davanters vivim dels gols i m’anirà bé”. Golejador de tota la vida de l’infrafutbol i ara a tocar de l’elit.