Guillaume López celebrant l’1 a 0 després de fer bona una assistència de Casadesús.

Els perseguidors reviuen

V. D. / Foto: Facundo Santana
Ensopegada del líder de la Lliga Multisegur Assegurances. L’Atlètic Club Escaldes va perdre dos punts contra l’FC Ordino en empatar ahir 1 a 1 en el primer partit de la jornada 10. Això sí, segons ha pogut saber el BonDia, el club escaldenc està estudiant la possibilitat d’impugnar el partit, ja que l’FC Ordino va utilitzar jugadors del segon equip dels ordinencs que va ser exclòs aquesta setmana després de tres incompareixences.
En el partit, els escaldencs es van avançar ben aviat en el marcador. Al minut 9, el davanter francès Guillaume López va batre el porter Luis Miguel Ibáñez amb una picadeta després de rebre una assistència de Víctor Casadesús. Això sí, va ser en segona instància, ja que la pilota va tocar al pal i en la mateixa línia de gol va marcar l’exdavanter de l’FC Santa Coloma i la UE Engordany. També va estar a punt de marcar el 2 a 0, Javi Morales amb una rematada de cap que va refusar a córner el porter Luis Miguel. Tot seguit, Víctor Casadesús també de cap es va topar amb un encertat porter ordinenc.
A la represa, Rodri també va fallar un u contra u davant Luis Miguel. Al minut 79 va empatar Joao Pedro en fer bo un greu error del porter Víctor López.
Per la seva banda, l’FC Santa Coloma s’apropa a cinc punts de l’Atlètic Club Escaldes en superar per 0 a 3 el Penya Encarnada Andorra amb gols de Carles Coto, Eloy Gila i Mario Mourelo. Aquests dos últims gols van arribar cap al final del partit.