Arnau Rodríguez celebra el 2 a 0 contra Turquia després d’una jugada de pissarra.

Empat amb lliçó

Víctor Duaso / Foto: Facundo Santana
Un empat per extreure una lliçó. La selecció, molt superior en moltes fases del partit, va regalar el 3 a 3 en el primer dels dos amistosos que es disputaran als Serradells. Els de Talin Puyalto van imposar el seu estil de joc i també ho va fer Turquia, que es va mostrar força erràtica. També s’esperava molt més del combinat dirigit per  Murat Kaya.
Només començar el partit, un error de Melih Kaan Özkul el va fer bo Roge, que va batre al porter Erkan Cinar amb un xut potent a l’alçada del punt del doble penal. El primer temps va ser dominat pels de Talin Puyalto. Al minut 7, Erkan Cinar va refusar un xut sec d’Èric Mesquita.
La primera ocasió de Turquia va arribar just després amb un remat de Melih Kaan Özkul que va aturar Max Pons. Tot seguit, Altunay va estavellar un xut al pal. A la jugada següent, Arnau Rodríguez es va topar amb un encertat Erkan Cinar. Al minut 13 no va fallar Arnau Rodríguez. Va ser en una jugada de pissarra, és a dir, amb un córner tret per Omar que va rematar Arnau.
A la represa, Turquia va mostrar-se més agressiva i només començar va retallar diferències amb un gol d’Omur Agir després de recollir un refús d’Aitor Rubio a xut de Kücükkartal. El porter del Sideco va agafar protagonisme en aquest segon temps. Això sí, al minut 30 va marcar el 3 a 1 Brayan Pinto després d’una bonica acció individual de Pol Villalta. L’alegria va durar ben poc a Andorra, i en un error defensiu, Kücükkartal va situar el 3 a 2. Ramazan va empatar. Burak va enviar al pal i Adrià Blat va fallar un doble penal a 8 segons del final. També Omar va perdonar el triomf a 2 segons. Demà nova cita a les 20 hores.