Els punts més factibles en aquest Preeuropeu femení estaran en joc demà (17.45 hores) a Tórshavn. La selecció, dirigida per Albert Panadero, Pana, arriba a la tercera jornada amb dues derrotes. Primer amb la golejada encaixada per 6 a 1 contra Montenegro i per 0 a 3 contra Grècia. El combinat andorrà, sense la sancionada Marina Fernández i sense la jove Noa Gallinat com a baixes més destacades respecte a l’últim partit, s’enfronten a Illes Fèroe al  Tórsvøllur. A la convocatòria destaca el retorn d’Íria Domínguez i Sònia Carrancà. “Illes Fèroe és la selecció a la qual nosaltres ens apropem més a nivell futbolístic, tot i que ens va sorprendre molt el primer resultat que van tenir a Grècia amb un 1 a 0 allà. Després,amb la golejada de Montenegro ja es va notar molt el potencial de les montenegrines”, va assegurar el seleccionador andorrà a l’Instagram de Futfemand.
La selecció només ha marcat un gol en aquest inici de Preeuropeu, el de Tere Morató contra Montenegro. “Illes Fèroe és una selecció que ha crescut molt des del 2022, per tant, ho hem de tenir en compte. Juguen a un bon ritme els 90 minuts i he vist una progressió”, va valorar Pana. 
Illes Fèroe està dirigida per  la seleccionadora del país Signe Pries Andersen, amb experiència al futbol danès amb el Vejle, el Sønderjyske, el Brøndby i el KoldingQ.