El Sideoo FC Encamp continua col·leccionant lligues. Foto: Facundo Santana
Carlos Barbosa, capità del Sideco FC Encamp, celebra l’1 a 2 contra l’Atlètic Escaldes. Foto: Facundo Santana

Encara sense rival

Dominen la lliga del 40x20. Només els fa ombra l’Atlètic Escaldes, i lluny hi ha el DDS Madriu. El Sideco FC Encamp, on milita Javier Saviola, l’exjugador del River Plate, Barça, Reial Madrid, Sevilla i Benfica, suma la vuitena lliga consecutiva i la quarta seguida del crac argentí. Els d’Òscar Guerrero en feien prou d’empatar per revalidar el títol de lliga i es van imposar ahir per 1 a 3 a l’Atlètic Club Escaldes que dirigeix l’exjugador de la secció de futbol sala de l’FC Andorra, Diógenes Lino Baptista, Cabinho, i on també juga l’experimentat i veterà Jorge Dias.
Els encampadans, que van liderar la lliga regular amb 13 victòries i cap derrota i que també s’han mostrat intractables al play-off pel títol, van fer un bon inici de partit i el porter Xavito va anul·lar les primeres ocasions dels de Guerrero. Al minut 11 va arribar el 0 a 1 que va marcar Saviola (40 gols aquesta temporada). Tot seguit, Leo Alves va estavellar un xut al pal. La pitjor notícia va ser la lesió del veterà i incombustible Juli Sánchez, que ja no va tornar al parquet. Abans del descans, Marçal Raventós va empatar el partit amb l’Atlètic Escaldes jugant de porter-jugador.
A la represa, el porter del Sideco FC Encamp, Aitor Rubio, va estar força inspirat contra excompanys seus de l’FC Andorra, Cabinho i Jorge Dias. L’1 a 2 va deixar molt tocat l’Atlètic Escaldes i va ser obra de Marcelo Monteiro després d’un refús amb el peu de Xavito. A quatre minuts del final va arribar la sentència, i va ser amb un gol de Carlos Barbosa a porteria buida després d’un servei de Leo quan l’Atlètic Escaldes estava jugant amb porter-jugador. Els encampadans disputaran, novament, la prèvia de la Champions del 40x20.