La segona incompareixença deixa la UE Sant Julià contra les cordes. A un partit de quedar exclosos de la competició. Això sí, amb ganes de defensar-se, atacant, amb un comunicat publicat a les xarxes socials. “Referent a la mala informació d’alguns mitjans de comunicació fent crítiques destructives sobre la UE Sant Julià”. Primer publicat en castellà i després a la tarda en català.
En el primer punt, canviat durant la tarda, acusa alguns dels jugadors. “Mal assessorats per algú o per algun picaplets (advocat sense plets que està buscant-los). Han pretès que la FAF els concedís la baixa federativa per a posteriorment obtenir llicència per alinear-se amb un altre club. Això ha estat totalment refusat per la FAF. Per il·legal. Constitueix un frau de llei”. Nega que tinguin una demanda judicial. “La UE Sant Julià no té constància que s’hagi presentat cap demanda”. També agraeix a la plantilla i al cos tècnic l’esforç. “El compromís demostrat i el seu comportament fora de cap mena de dubte pensant en el bé del club”. 
I va tornar a tirar amb bala. “Malgrat que alguns personatges del futbol andorrà tenen per costum la mala pràctica d’intentar posar pals a les rodes perquè el club no avanci creant problemes o inconvenients. Lluitarem contra vent i marea enfrontant-nos decididament als obstacles”. 
 
La neu provoca la suspensió del partit del Pas
 
El Pas de la Casa, líder de la Lliga UNIDA, no va acabar el seu partit de la jornada 12 contra l’Immobiliària CISA La Massana. El partit es va suspendre al descans amb empat a 0 en el marcador, ja que la neu va deixar el camp del CE La Massana impracticable. Per tant, l’Atlètic Amèrica, amb un partit més, empata amb el Pas de la Casa en vèncer per 3 a 0 a l’Assega Ranger’s. El CE Carroi va golejar 0 a 6 la UE Santa Coloma B i el partit entre FC Santa Coloma B i UE Engordany B no va acabar.