Objectiu: convertir l’Estadi Nacional en un autèntic fortí i, si pot ser, mostrar un bon rugbi a l’aficionat. El VPC Andorra va sumar la segona victòria consecutiva com a local, i ho va fer amb un dels millors partits de les últimes temporades contra un Ste. Foy de Peyrolieres que va practicar un joc dur i que, al final del partit, no va pair la derrota i va provocar una picabaralla. Els de Jonathan Xepi García i David Kirikaixvili van fer un gran inici de partit i, al minut 9, Roger Canturri va obrir el marcador amb un assaig que després va convertir Ramas Jinashvili. Els francesos, rivals directes del VPC, van reaccionar amb un assaig que després no van convertir en transformació. Lluny de baixar la guàrdia, el VPC va reaccionar de la millor manera i Tomi Moreno va fer un assaig, després de deixar enrere tres rivals. Ramas Jinashvili va transformar per deixar el 14 a 5. Abans del descans, assaig d’Irakli Berdzenishvili, amb transformació convertida del seu compatriota Jinashvili, i un altre de l’argentí Nico González, però Jinashvili va enviar al pal la transformació. Amb el 26 a 5 es va arribar al descans i, a la represa, festival de joc ofensiu del VPC Andorra. Els de Jonathan Xepi García i David Kirikaixvili es van passejar contra un rival que no va saber com aturar el joc dinàmic dels andorrans. Primer, això sí, assaig dels francesos per deixar un 26 a 10, però, tot seguit, assaig de Roger Fité sense transformació de Ramas Jinashvili. Amb el 31 a 10, Irakli Berdzenishvili va ser expulsat i un jugador francès, també. Amb els dos equips en inferioritat numèrica, Ramas Jinashvili va fer un assaig espectacular després d’enganyar els seus rivals simulant una passada a un company. El georgià va fallar la transformació. La festa va seguir amb l’assaig de Dani Raya, que va situar un 41 a 10. El Ste. Foy de Peyrolieres va reaccionar amb un joc dur i molt soterrani que va provocar més d’una expulsió. L’argentí Nico González va fer un assaig i ell mateix va convertir la transformació (48 a 10). Tot seguit, assaig de Correas i transformació de Nico González. Un jugador francès també va ser expulsat i, a la jugada següent, assaig de Benjamin Taurinyà amb transformació de Nico González i l’últim assaig de l’argentí amb transformació d’ell mateix (69 a 10) i bonus ofensiu. El pitjor va ser una picabaralla en finalitzar el partit, quan el cos tècnic del Ste. Foy de Peyrolieres i alguns dels seus jugadors es van dirigir cap a David Kirikaixvili per agredir-lo. El públic va respondre i va començar una picabaralla, però sense cap incidient per lamentar. El proper partit del VPC serà contra l’US L’Arize, un altre rival directe, que visita l’Estadi Nacional.