Del 2011 al 2021. Deu anys després, el Poliesportiu d’Andorra tornarà a acollir una final europea, tal com va avançar el BonDia. El 2011 va ser la final de 8 de l’Eurolliga, la màxima competició europea de clubs, i el 2021 la final de 7 de la WS Europe Cup, l’antiga Copa de la CERS. La competició, organitzada per la CERH (Comitè Européen de Rink-Hockey), es disputarà del 18 al 20 de juny en un format de competició del KO. A partit únic i en una final de 7 amb cinc clubs catalans, un italià i un de portuguès. Es jugaran tres partits de quarts de final: el Club Patí Calafell Tot l’Any s’enfrontarà al Garatge Plana Girona, el Recam Laser Caldes al Riba d’Ave portuguès i l’Igualada amb el Sarzana italià. El Lleida Llista Blava, vigent campió, ja està classificat per a les semifinals i jugarà contra el guanyador del partit de quarts entre el Calafell i el Girona.
El Poliesportiu d’Andorra viurà una petita metamorfosi com la del 2011, ja que tindrà un parquet molt similar a aquella final de 8 europea de fa 10 anys i també unes tanques que envoltaran la pista. A les graderies del pavelló hi podrà haver públic, però tot depèn de l’evolució de la pandèmia. S’està estudiant l’opció d’un 30% de l’aforament, tot i així, s’està pendent d’estudi per part de l’organització i del Govern d’Andorra. El pressupost de la competició l’assumiran entre els clubs participants a la final de 7, Andorra Turisme i els patrocinadors.
La temporada passada no es va disputar la final per la pandèmia i l’últim campió va ser el Lleida Llista Blava, el 2019, i al Pavelló Onze de Setembre de Lleida. Els lleidatans van revalidar el títol amb una gran actuació dels germans Bruno i Roberto di Benedetto, autors de tres gols, i es van imposar al Sarzana italià. A la semifinal, el Lleida Llista Blava es va desfer del CP Voltregà Stern Motor i el Sarzana va eliminar el Valdagno.

EL LICEO, CAMPIÓ EL 2011
El Coinasa Liceo va ser l’últim campió d’Europa d’hoquei patins al Poliesportiu d’Andorra. Els de la Corunya, dirigits per Carlos Gil, es van proclamar campions de l’Eurolliga en superar a la final d’últims de maig del 2011 el Tecnol Reus. Els gallecs es van fer amb la seva cinquena Eurolliga en vèncer per 7 a 4 els reusencs, tot i així, van capgirar un marcador advers de 0 a 3. La remuntada la va començar l’argentí Pablo Álvarez i la van continuar el català Jordi Bargalló i el portuguès Ricardo Barreiros. Pablo Álvarez va completar la remuntada deixant el 4 a 3. A la represa, Barreiros va tornar a marcar i dos gols més d’Álvarez van sentenciar el títol en un Poliesportiu d’Andorra amb molts aficionats reusencs. En aquesta final de vuit del 2011 va destacar l’eliminació d’un dels grans favorits al títol, l’FC Barcelona. Els de Ferran Pujalte van perdre amb un gol d’or de Pedro Gil contra el Porto. En aquell equip blaugrana hi havia jugadors com el porter Aitor Egurrola i els jugadors de pista Sergi Panadero, David Páez, Carlos Ariel López, Beto Borregán, Reinaldo García o Mia Ordeig. Les semifinals les van disputar el Candelaria portuguès contra al Tecnol Reus i el Coinasa Liceo contra el Porto. Els reusencs van derrotar per 3 a 2 el Candelaria i el Liceo es va classificar per a la final a la tanda de penals.
L’argentí Pablo Álvarez va ser l’MVP de la fase final disputada a Andorra i va rebre el premi de mans de Jordi Cinca. A l’estiu, el jugador de San Juan de la Frontera va fitxar pel Barça. En aquella fase final, el Poliesportiu va lluir les seves millors gales amb molta presència de públic del país, però també provinent de Catalunya. Deu anys després es tornarà a repetir, però aquesta vegada amb una final de l’Europe Cup.