Els jugadors de l’Inter celebren la victòria d’ahir, que els deixa a un punt del títol. Foto: Facundo Santana

Gol de mig títol de Marc Pujol

El títol, a un punt. L’Inter Club Escaldes, a dues jornades per al final del play-off pel títol, es queda a només a un punt de tornar a ser campió i revalidar el títol. Els d’Otger Canals i Josep Manel Ayala es van imposar per 1 a 0, amb un bonic gol de falta directa de Marc Pujol al minut 89,  a la UE Sant Julià, el seu màxim perseguidor (el partit corresponia a la jornada 3 del play-off i que es va ajornar per tres positius dels lauredians). Diumenge, els escaldencs s’enfronten a l’Atlètic Club Escaldes.
L’Inter va dominar el partit des de bon inici i al minut 4 Jordi Betriu, en comptes de rematar a porteria va voler driblar a Rui Beja, i l’ex-Inter va refusar a córner. Les ocasions escassejaven. Al minut 22 va arribar l’oportunitat de Gerard Hulk Artigas, que va rematar a boca de canó a l’àrea petita a la sortida d’un córner per sobre del travesser. Dos minuts després, el porter argentí Fermín va refusar a córner un xut creuat de Jordi Betriu. També va tenir la seva Adrià Gallego, però també va aturar Fermín. Per acabar la primera part, Emili García de cap a la sortida d’un córner va enviar a fora.
A la represa, la UE Sant Julià va continuar defensant-se i l’Inter Escaldes controlant el partit. Al minut 56, Adrià Gallego va enviar un xut sec per sobre del travesser i el mateix jugador, en una altra jugada, va estavellar el seu remat a l’exterior de la xarxa. Els de Fernando Ochoaizpur van estar a punt de marcar el 0 a 1 en una falta lateral que va rematar Iván de Nova cap a la seva pròpia porteria, però José Antonio va refusar. El porter internacional també va encertar en un xut llunyà de Virgili. Quan el partit agonitzava, falta a la frontal i gol de Marc Pujol que val mitja lliga.