Golejada al Puigcerdà i empat amb el Lleó

J.J.B

L’FC Andorra ha aprofitat el cap de setmana per disputar dos partits, un d’oficial i un altre d’amistós. Ahir va jugar a la pista del Puigcerdà, que servia com a presentació del conjunt ceretà.

La diferència de categoria va quedar palesa amb el resultat: 0-13. Van marcar Cabinho (3), Jorge (2), Jona (2), Nuno (2), Llamas (2), Dantas i Ludo.
Dissabte, en partit de la Divisió de Plata, FC Andorra i Obras y Estructuras RAM van empatar a 3. L’equip de Xavi de la Rosa es va avançar amb gols de Dantas i Moisés, però Lescun retallava diferències abans del descans. En la represa Fabricio tornava a igualar el marcador, però segons després Cabinho, d’esperó, posava per davant els andorrans. Lescún, en el minut 32, va materialitzar l’empat definitiu.