Cristian Gonçalves celebra el primer dels seus dos gols contra Gibraltar.
La selecció va golejar sense pietat a Gibraltar.

Golejada força ‘amistosa’

Víctor Duaso / Fotos: Xavi Miró / FAF

Del 3 a 3 i del 2 a 3 contra Turquia, és a dir, un empat i una victòria, a la golejada per 8 a 0 contra Gibraltar en vuit mesos de diferència. El combinat dirigit per Talin Puyalto va confirmar les bones sensacions deixades contra els turcs enfront d’una selecció més inferior, és a dir, la número 130 del rànquing (Andorra és la 100).
A la posada en escena ja es va veure que Gibraltar no té gaire treballat l’esport del 40x20 en comparació amb Andorra. Al minut 3 va marcar Arnau Rodríguez amb un xut a la mitja volta que va superar al porter Mark Moxham. Adrià Blat va estar a punt de marcar el segon, però el porter de Gibraltar va refusar a córner. Qui no va perdonar el 2 a 0 va ser Cristian Gonçalves després de recollir un refús del porter a xut de Roge da Silva. Dos minuts després, Omar Debboun va marcar el 3 a 0 i dos gols seguits de Pol Villalta van tancar el 5 a 0 dels primers 20 minuts. El porter Max Pons només va fer una aturada de mèrit en un primer temps amb només una selecció protagonista: Andorra. Abans d’arribar al descans, el visitant Andrew López va fallar un doble penal que va enviar a no se sap on.
A la represa, i només començar, Uri va anotar el 6 a 0 en una jugada ben senzilla de pissarra. El 7 a 0 va ser de Cristian Gonçalves amb la col·laboració del porter Denzel. I va tancar el marcador Roge en una jugada iniciada per Omar Debboun mentre es col·locava bé la sabatilla sense oposició. Avui, nou amistós a les 20 hores al Serradells i diumenge (20 hores) la final del Canut entre el Sideco FC Encamp contra l’Esperança.