L’SSV Jahn 1889 Regensburg és un equip alemany farcit de jugadors brasilers i de gran nivell. És el màxim favorit per accedir a la següent fase de la UEFA Futsal Cup i ahir va golejar per 0 a 5 un FC Encamp totalment renovat, però que està donant una bona imatge a Uddevalla (Suècia). Els de Lluís Cruz van sortir a la pista amb la intenció d’aguantar al màxim un resultat que li donés opcions fins al final del partit per donar la sorpresa, però els alemanys van mostrar-se superiors en tot moment. Això sí, els primers 20 minuts només guanyaven per 0 a 2 amb gols dels brasilers Guilherme Fonseca i Luis Gustavo Perotto, més conegut esportivament com Alemao. Els dos gols van ser pràcticament consecutius.
A la represa, els de Lluís Cruz van continuar treballant de valent en tasques defensives i van intentar treure algun contracop. Al minut 28, el brasiler André Caro va fer el 0 a 3 i Andrezinho el 0 a 4. A sis minuts del final, la maneta de gols la va fer realitat André Caro. L’SSV Jahn 1889 Regensburg se la jugarà dissabte contra l’amfitrió, l’IFK Uddevalla que ahir va golejar el Tre Fiori de San Marino. Els encampadans aniran a buscar la victòria contra el rival més feble del grup. “Estic molt content de la feina que estem fent aquí. És veritat que a ningú li agrada jugar tancat en defensa, però contra aquest rival ens tocava jugar així. Ens ha costat molt treure la pilota i els jugadors han acabat molt fatigats”, va indicar l’entrenador dels encampadans, Lluís Cruz.