Diari digital d'Andorra Bondia
L’Immobiliària CISA La Massana enviarà un recurs al Comitè d’Apel·lació després que Competició desestimés la seva impugnació.
L’Immobiliària CISA La Massana enviarà un recurs al Comitè d’Apel·lació després que Competició desestimés la seva impugnació.

Impugnació desestimada


Escrit per: 
Víctor Duaso
El Comitè de Competició i Disciplina de la Federació Andorrana de Futbol ja ha resolt sobre la impugnació presentada per l’Immobiliària CISA La Massana corresponent al partit de promoció entre el club massanenc i el CE Carroi. El club presidit per Sergio Canicoba es basava en l’article 9 del Reglament General de la FAF per una suposada alineació indeguda de Víctor Hugo Pérez, més conegut com a Gaba. En aquesta normativa no es pot alinear en les últimes quatre jornades cap jugador de més de vint-i-un anys pertanyent a un altre equip del mateix club si no ha disputat amb aquell equip les cinc jornades anteriors o ha participat al llarg de la temporada en cinc ocasions. Gaba, de 29 anys, només va jugar, abans de les últimes cinc jornades, les jornades 6, 7 i 8, i després va tornar a les tres últimes jornades de la competició regular. 
Competició va respondre ahir a l’escrit d’impugnació amb una sèrie de resolucions: primer va esgrimir que “d’entrada, a l’article 9, paràgraf segon, es refereix a les quatre últimes jornades i no, com diu l’escrit d’impugnació, a les cinc últimes jornades”. També va assegurar que “no s’especifica a l’escrit, quan es diu que només va disputar les jornades 6, 7 i 8, amb quin equip va fer-ho, tot i que es pot deduir que es referia al primer equip”. Pel Comitè de Competició hi ha una lectura errònia de l’article 9. “Es refereix clarament que el jugador hagi disputat amb l’altre equip del mateix club (en aquest cas el B) o bé les cinc jornades anteriors o, alternativament, hi hagi participat al llarg de la temporada en cinc ocasions”. El Comitè de Competició també creu que el jugador “complia perfectament les condicions per poder ser alineat al play-off per a la permanència”. Després d’aquestes respostes, el Comitè de Competició va resoldre que desestimava la impugnació presentada per l’FS La Massana “no es va vulnerar en cap cas allò disposat per l’article 9 del Reglament General”. Això sí, el club massanenc té previst presentar un  recurs al Comitè d’Apel·lació i té tres dies hàbils per fer-ho, ja que no entén aquesta decisió de Competició. Els massanencs continuen confiant en els despatxos per assolir l’ascens a primera i deixar sense efecte el resultat de 4 a 1 a la promoció.
 
Amnistia als clubs
La FAF va emetre un comunicat als clubs on anunciava que aplicaria una amnistia de caràcter econòmic de les sancions de la temporada 2019/2020 relacionat amb el futbol. Per tant, els clubs amb sancions del tipus econòmic no hauran de fer abonament de les mateixes per completar la inscripció del club per al pròxim curs. 
 
El Vall Banc aposta per Albert Jorquera
 
De Richard Imbernón a Marc Rodríguez. De mestre a mestre. I ara el Vall Banc FC Santa Coloma, segon classificat de la primera divisió, aposta per un tècnic que s’estrena dirigint un equip sènior: Albert Jorquera. L’exporter de l’FC Barcelona no es mourà del país després de ser segon entrenador de l’FC Andorra amb Gabri García a la banqueta i no acabar el curs passat. Avui, els jugadors colomencs passaran proves PCR.
 
FOTO: FACEBOOK FS LA MASSANA
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic