No està sent l’inici de temporada desitjat pel VPC Andorra. Només una victòria en cinc partits i aquesta a fora de casa amb jugadors lesionats i greument com Agustín González –cinc mesos allunyat dels terrenys de joc– i ahir se li afegia Edisher Jamrulidze en trencar-se la tíbia i els lligaments del turmell esquerre. Per tant, inici negre. Els de Jonathan Xepi García i David Kirikaixvili van patir la segona derrota del curs a l’Estadi Nacional i la quarta de la temporada en perdre per 12 a 17 contra la US Lezat que ocupa la segona posició de la promoció d’honor.
El VPC, que abans del partit va homenatjar l’argentí Agustín González, va començar un xic adormit i els francesos ho van aprofitar primer per marcar un cop de càstig i després per realitzar un assaig en aprofitar una pèrdua de Bejan Mtchedlidze. Amb el 0 a 8, el VPC va despertar, però Ramaz Jinashvili va fallar el primer dels tres cops de càstig que va errar. Abans del descans, el VPC es va situar a només un punt després de convertir un assaig col·lectiu, però que Ramaz Jinashvili no va transfomar.
A la represa, els de Xepi García i David Kirikaixvili van començar molt millor i van dominar. Ramaz Jinashvili va fallar un nou cop de càstig, però aquest des de mig del camp. Tot seguit, Irakli Berdzenishvili va fer un assaig (12 a 8) que Jinashvili va fallar en la seva transformació. Al minut 48, Edisher Jamrulidze va caure al terreny de joc després de sortir d’una melé i va sortir en llitera. La lesió va descentrar al VPC que va veure com el seu rival transformava tres cops de càstig gairebé consecutius. Jinashvili en va fallar un més i la US Lezat es va endur la cinquena victòria de la temporada amb cap derrota.