Actuació destacada, la dels dos pilots del Principat que van participar en la Baja Spain, que va tenir lloc als Monegres. Com és habitual, els competidors de totes les categories van haver d’aguantar les altes temperatures que caracteritzen aquesta zona desèrtica durant bona part de l’any. Joan Vinyes va completar la prova en la 3a plaça del Trofeu M de motos i va ser 38è de la general.

El pilot, que durant la temporada competeix en ral·lis de cotxes i en aquesta ocasió ho va fer amb una KTM 530, va mostrar la seva satisfacció d’“haver pogut entrar una vegada més la moto en el parc tancat final d’una prova tan dura com la Baja. Pujar al podi és sens dubte una gran recompensa si tenim en compte que pujo a la moto pràcticament un cop l’any i estic pendent més d’assegurar les traçades que d’anar ràpid pensant en la classificació”. El vencedor de la categoria va ser Alberto Primo amb un temps de 4.25.31 hores, seguit per Pedro Mene a 11.52 minuts i Vinyes a 27.09.
Àlex Antor va completar la prova en la 7a posició de la classificació general, a 34.02 del vencedor, el pilot català Gerard Farrés, que es va imposar amb un acumulat de 7.36.15 hores. Aquesta és la segona vegada que guanya la prova, ja que ho va fer també l’edició del 2007. El podi el van completar pilots que també duien una KTM. Jordi Viladoms va pujar al segon calaix a 3.32 minuts i Juan Pedrero, al tercer a 12.53.