Abans d’entrar deixin sortir –o això diuen–. Els fitxatges continuen arribant al Futbol Club Andorra. Val més tard que mai. I també les baixes, lògicament, també surten a la llum. Qui tampoc estarà en aquest projecte estel·lar de segona divisió B espanyola serà el capità i pitxitxi del curs passat abans de l’arribada d’Ernest Forgas, Cristian Martínez, més conegut esportivament com a Kiki.  El lateral, extrem i davanter internacional, de 29 anys, marxa una temporada cedit a l’Inter Club Escaldes, el club que més s’està beneficiant de la marxa dels jugadors andorrans. Aquest serà el tercer equip de la lliga nacional per a Kiki després de jugar amb l’FC Lusitans i l’FC Santa Coloma. La temporada passada, Kiki va ser un home important abans de l’arribada de Gerard Piqué a l’entitat. Amb Richard Imbernón va ser un fix i també va ser el màxim golejador de l’equip. Amb l’arribada dels fitxatges destacats, Kiki va tenir un paper més secundari. 
Per la seva banda, el Futbol Club Andorra s’ha interessat per fer-se amb els serveis del migcampista de Camerún, però internacional amb Guinea Equatorial, Fede Bikoro, que milita al Saragossa i que no compta per al tècnic Víctor Fernández. Té 23 anys i fa 1,85 i va militar al Terol el curs passat. 
 
La gespa de l’Estadi estarà llesta per octubre
 
La gespa artificial de l’Estadi Nacional, que sempre viu sota la polèmica i que no va passar els últims controls de la UEFA, estarà llesta per rebre a Moldàvia (11 d’octubre) i Turquia (17 de novembre) en els partits que té l’absoluta com a local. Així mateix ho va assegurar el nou secretari d’Estat d’esports, Justo Ruiz. “Estem a sobre del tema. Actuarem i garantirem que es juguin aquests dos partits. Es faran unes actuacions petites i confiem que es pugui resoldre”, va dir Justo Ruiz.
 
FOTO: FC ANDORRA