Koldo repeteix llista i segueix confiant en el mateix grup de 25 jugadors

Dimarts la selecció s’enfronta amb Estònia a l’estadi Comunal en el quart partit de la fase de classificació per al Mundial del Brasil del 2014. Per a aquest enfrontament el seleccionador, Koldo Álvarez, compta amb els mateixos jugadors que va preconvocar per a Holanda.

El tècnic considera que els 25 jugadors que són a la llista tornen a ser els més adients de cara a un partit. En aquesta ocasió, respecte a la primera llista que va donar contra els oranje només hi ha el canvi d’Edu Peppe, que per motius personals no podia jugar. El va substituir Cristopher Pousa, que es va desplaçar a Rotterdam, encara que no va arribar a jugar. Ara el torna a reemplaçar. Després de l’entrenament de demà al vespre, Koldo descartarà jugadors i donarà la llista definitiva.

Evita la golejada ‘oranje’

El partit fet davant Holanda, van perdre per 3-0, va convèncer Koldo a seguir confiant en els mateixos. El matx no va començar gens bé i, pel que es va viure durant els primers minuts, podria haver acabat bastant pitjor, ja que el primer quart d’hora el rival ja havia marcat dos gols, obra de Van der Vaart i Huntelaar. Als cinc minuts de la represa marcava Schaken. Els holandesos van disposar de múltiples ocasions durant tot l’enfrontament, però la falta d’encert en algunes, més les aturades de José Antonio, van evitar que el mal fos més gran.

Per la seva part, Estònia va perdre divendres contra Romania per 0 a 2 i, com els andorrans, tampoc no han sumat cap punt, així que un dels dos, o tots dos en cas d’empat, tenen l’opció de sumar els primers en aquesta fase.