Ja ho diuen... Els vells rockers no moren mai i a l’Andorra Sènior Cup, que se celebra entre demà i diumenge, moltes d’aquestes velles glòries podran gaudir de les batalletes passades i també d’una estona al voltant d’una pilota. El torneig de veterans, organitzat per Talin Puyalto, ja suma 14 edicions i enguany comptarà amb 44 equips  –32 en la categoria de més de 35 anys i 12 en més de 45 anys– provinents de 4 països. L’organització espera 1.300 persones entre jugadors i acompanyants que es reuniran entre el Centre d’Entrenaments de la FAF i el CTEO d’Ordino. 
El Veterans Girona, liderat  per Delfí Geli, va revalidar el títol el curs passat en més de 35 anys en superar a la tanda de penals el Tuvinyco de Navarra, antic Ezar. En més de 45 anys, el triomf va ser per als Veterans Vilanova. “El nombre de participants el volem mantenir, ja que moure tanta gent és molt complicat i si ampliem serà més difícil per a tots nosaltres”, va assegurar Talin Puyalto. 
Paulo Cavalheira, responsable del Monkey Team portuguès, va lloar l’Andorra Sènior Cup. “És un torneig familiar i ens sentim molt ben rebuts per tots. És un dels millors tornejos d’Europa”. La Sènior Cup, un lloc ja clàssic.