Després de les pertinents revisions mèdiques, al matí, i de la salutació del president del club, Ferran Vilaseca, l’FC Andorra va arrencar ahir la pretemporada amb el primer entrenament, on el tècnic, Ferran Costa, va poder observar ja les evolucions de les set noves incorporacions de la temporada, en espera que s’acabi de perfilar la plantilla que lluitarà per tornar a Segona Divisió.

Així, Alberto Solís, César Morgado, Juanda Fuentes, Lauti, Pablo Trigueros, Erik Morán i Joel Arumí van conèixer al matí tots els seus companys i a la tarda es van entrenar com a tricolors per primera vegada.

Una altra de les novetats va ser el retorn dels jugadors cedits la passada temporada. Manu Nieto, després de jugar la segona part del curs passat a l'Elche, es va exercitar amb els seus companys, així com també Pau Casadesús i l'andorrà Berto Rosas, cedits la darrera temporada i mitja a l'Espanyol B i el Betis B respectivament. Per la seva banda, Moha Moukhliss, que tot just fa dues setmanes i mitja encara estava en competició amb el Barça B, té permís per no incorporar-se fins el proper dilluns 15.

També es van entrenar sota les ordres de Ferran Costa el migcampista Bilal Achhiba, que l'any passat al juvenil del Nàstic de Manresa i que farà tota la pretemporada amb l'equip, així com també tres futbolistes del Juvenil A manresà: Ivan Rodríguez –debutant el curs passat a la final de la Copa Catalunya–, Guillem Barrés i Ivan Lamuela.