El vigent campió continua com a líder a la primera divisió de la lliga nacional. L’equip dirigit per Rodri va empatar 0 a 0 contra la UE Santa Coloma, que ocupa el segon lloc amb dos punts menys que els escaldencs. L’Inter, que als primers minuts ja va gaudir d’una ocasió molt clara de Genís Soldevila refusada per Ferran Pol, no va superar en cap moment l’entramat defensiu dissenyat per Vicente Gómez.
El pròxim partit de l’Inter serà dijous contra el CE Carroi que va perdre 2 a 1 contra l’Atlètic Escaldes. Els de Luis Blanco es van estrenar en el caseller de triomfs amb gols de Gastón i Giordani en pròpia meta. El gol del CE Carroi el va marcar Youssef Ezzejjari, Youss. El partit de la UE Engordany contra la UE Sant Julià es va ajornar la setmana passada per casos de Covid-19.

L’FC Santa Coloma aconsegueix el primer triomf del curs

L’FC Santa Coloma, dirigit per Albert Jorquera, va assolir ahir la primera victòria de la temporada després d’empatar 2 a 2 contra la UE Engordany. Els colomencs van superar per 3 a 0 en un partit força treballat el Penya Encarnada. Els de Jorquera van haver d’esperar fins al minut 83 per obrir el marcador. Els canvis del tècnic de Bescanó van ser decisius, ja que el primer gol el va marcar Luis Blanco, que va entrar al minut 71 i el segon el va fer Draman Konaré, que va entrar al mateix minut. La sentència va arribar amb un gol en pròpia meta de Jaime Andrés.