La selecció U18 femenina, que ja es va classificar dimecres al vespre per disputar les semifinals del Campionat d’Europa C que es juguen al Principat d’Andorra, va perdre ahir per 63 a 36 contra Malta i va acabar segona del grup A. Per tant, les noies dirigides per Cristina Andrés s’enfrontaran demà a les 15 hores a Armènia per buscar un lloc per a la final de diumenge. Les de Vahagn Harutyunyan van assolir la primera posició del grup B amb dues victòries i cap derrota en superar Gibraltar per  63 a 33 i a Geòrgia per 55 a 74.
En el partit d’ahir contra Malta, el combinat andorrà no va tenir cap opció i al descans ja perdien per 37 a 12. Les de Cristina Andrés van millorar molt a l’últim quart, quan el partit ja estava sentenciat, i van fer un parcial de 8 a 20 per maquillar el marcador. La millor de les andorranes va ser Laura Laurent amb 15 punts, 8 rebots i 17 de valoració.
Per la seva banda, la selecció U18 masculina, de Cristian Vegas, no es va classificar per a les semifinals en perdre per 51 a 65 contra Xipre, i lluitarà per a la cinquena o novena posició amb Armènia en un partit que es juga avui a les 17.15 hores.