Davant l’absència d’ajudes per a esportistes de dotze anys, i a l’espera de poder entrar en les ajudes de Solidaritat Olímpica per al cicle 2020-2024 de cara als Jocs de París, la Federació Andorrana de Tennis i el Comitè Olímpic Andorrà han pogut tancar amb el Comitè Olímpic Europeu –a través de Solidaritat Olímpica– un projecte perquè la jove tennista andorrana de només 12 anys, Vicky Jiménez, pugui continuar amb la seva espectacular i meteòrica carrera.
Així ho va explicar ahir el president del COA, Jaume Martí, que va admetre “no haver vist mai” un currículum com el de la jove tennista, que al marge de diferents títols europeus, del  Campionat d’Espanya i de Catalunya, ha sumat recentment competicions del prestigi del Godó i del Roland Garros sub-13. Martí, que va assegurar ser conscient del “que representa per una família portar una atleta de nivell”, va concretar que l’ajuda que rebrà Jiménez per aquest 2018 serà de 18.000 dòlars, una beca però que “cal renovar any a any”.
Jiménez va agrair el suport de la Federació i el COA i es va mostrar satisfeta d’haver pogut jugar i guanyar a sota de la Torre Eiffel i de recollir el trofeu de mans de dos extennistes com Steffi Graf i Andre Agassi, si bé va assegurar “quedar-se” amb el consell que li va donar Arantxa Sánchez Vicario, que “em va dir que l’actitud era el més important” i que “no em donés mai per vençuda”.
Pel que fa a les properes competicions, segons va explicar el seu pare i entrenador, Joan Jiménez, la jove tennista disputarà un torneig a París, el Campionat d’Espanya que se celebrarà a Valladolid, l’Europeu de Praga i la Orange Bowl a finals d’any. El tècnic, que va agrair també el suport rebut, va apostar per seguir la mateixa línia de treball duta a terme fins ara i “malgrat que tot va molt de pressa, mirar de no córrer massa ja que som conscients que la Vicky es troba en una fase de formació”. Tot i això, la jove tennista disputarà també algun torneig sub-16 per anar veient el nivell de les seves competidores i per seguir aprenent.

Il·lusió per representar el país a Montenegro 

El cap de Govern, Antoni Martí, la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, i el secretari d’Estat d’Esports, Jordi Beal, no van voler deixar passar l’oportunitat d’afegir-se a les felicitacions a Vicky Jiménez, i van rebre ahir la jove tennista de 12 anys acompanyada del seu pare i entrenador, Joan Jiménez.
La ministra va destacar el talent de la jove tennista i el seu sentit del compromís i va reiterar el suport del Govern a la carrera de l’esportista per poder continuar compatibilitzant els seus estudis i per tal d’adequar els entrenaments a les necessitats d’aquesta jove promesa. 
Per la seva part Jiménez, lluint la copa que l’acredita  com a guanyadora del Roland Garros sub-13, va mostrar la seva il·lusió per competir representant Andorra als Jocs dels Petits Estats que es disputaran a Montenegro l’any 2019.