La primera jornada de la Lliga acaba amb la victòria del vigent campió

Redacció

La primera jornada de la Lliga Nacional ha arrencat aquest diumenge sense sorpreses. Així, els primers partits han registrat la victòria de l’actual campió de la Lliga Nacional, el Pidasa FC Santa Coloma. Els colomencs s'han imposat a l’Escale UE Santa Coloma per 2 a 1.

El primer gol ha arribat al minut 17 amb un xut en pròpia porta del jugador del Pidasa FC Santa Coloma Luciano Nastri. Al minut 47 Renato Mota ha marcat l’1 a 1 en una jugada combinació de Beto i Alejandro. Cal remarcar que des del minut 43 l’Escale s'ha quedat amb un jugador menys ja que Gerard Aloy ha estat expulsat per haver increpat l’àrbitre. El gol de la victòria ha arribat al minut 93 amb una diana de Manolo Jiménez.
El segon derbi ha enfrontat el Gestions J.R. CE Principat A i el Construccions La Posa FC Lusitans, i s'ha saldat amb una victòria còmoda de l’equip de Sant Julià (0-2). El jugador del Construccions La Posa Juan Raya ha fet el primer gol al minut 21 amb una centrada per banda dreta. Ha recollit el refús del defensa del Principat i ha marcat. El segon gol ha estat un penal del porter Pedro Miguel dos Reis. Durant el partit, Maicon dos Santos ha patit una lesió important al genoll al minut 49, que ha requerit l’actuació dels serveis mèdics.
La jornada d’aquest diumenge també ha enfrontat l’FC Encamp i el Bar La Fira d’Andorra FC Casa Benfica, que han empatat a 1. Han marcat al minut 70 el jugador del Benfica Sergio da Silva i, al minut 91, Marlon Queiros, de l’Encamp.
Finalment, el Matecosa UE Sant Julià ha guanyat contra el Construccions Modernes Inter Club Escaldes per 4-0. Han marcat els jugadors del Matecosa Sebastian Gómez, al minut 27; Marcelo Iguacel, que ha fet dos gols, al 66 i al 70, i Carlos Jacques, al minut 87.
Després de la primera jornada el líder és el Matecosa UE Sant Julià amb 3 punts. El segueixen, en segon lloc, el Construccions La Posa FC Lusitans, i en tercera posició, el Pidasa FC Santa Coloma A.