Partit per oblidar per diversos motius. L’FC Andorra ha vist trencada la ratxa imparable que anava seguint en aquest començament de temporada. Les tres victòries consecutives s’han vist tallades per la derrota patida davant el cuer, el Centro Europeo Tecnofutbol (2-0).

El partit ja va tenir uns condicionants estranys de bon principi, perquè els andorrans es van presentar per jugar a la ciutat esportiva de la Fundació Marcet i un cop allí els van avisar que on es disputava el matx era a Can Dragó, cosa que va provocar que l’expedició arribés només quaranta minuts abans del xiulet inicial. Amb poc temps per escalfar i la forta calor que feia a Barcelona, els jugadors tricolors no van sortir de la millor manera al terreny de joc, cosa que es va accentuar amb el gol matiner de Berni al minut quatre.

Lima va provar de sorprendre amb un xut des del mig del camp, però Ciurana va recular amb rapidesa per enviar la pilota a córner. Al 42 els locals van fer el segon. Una paret a la frontal de l’àrea va permetre a Moya encarar Pol i superar la seva sortida amb un xut creuat.

A la represa els andorrans van intentar retallar distàncies, però sense èxit. A vint minuts del final Ludo va robar una pilota a García, que era l’últim defensa. El davanter andorrà encarava en solitari el porter, així que el va fer caure, fet que va suposar l’expulsió per vermella directa.

A partir d’aquí el Tecnofutbol es va tancar encara més i l’FC Andorra va provar de marcar de totes les maneres. Les millors ocasions van ser de Ludo, que va recollir una assistència de Sebas, amb el porter rebutjant el perill. Lima, amb un xut des de la frontal, també ho va intentar, però la pilota se’n va anar per sobre el travesser.

“Ens han fet una petita emboscada”, va exposar el tècnic andorrà, Justo Ruiz, pel canvi de camp sense avís previ i els condicionats que va comportar. Amb tot, no vol “buscar excuses”, ja que “el partit ha estat dolent. No hem sabut concretar”. La derrota trenca la dinàmica i “sap greu que la bona ratxa es vegi tallada amb un dels equips de baix”, però ha de servir per “tocar de peus a terra i comprovar que qualsevol equip ens pot fer mal”. L’equip és quart amb 9 punts.