La resident Eva Garrido  es penja el bronze en  els Mundials Màsters
La resident Eva Garrido es penja el bronze en els Mundials Màsters

Primer metall de color andorrà al Campionat del Món Màsters BTT Vallnord 2018. La biker resident Eva Garrido va aconseguir la tercera posició en la categoria M35 a la prova de cross-country. L’extremenya, que va ser sotscampiona del món màster i treballa com a professora, tal com feia on va néixer, es va classificar just darrere de l’asturiana Rocío Gamonal i de la bagenca Neus Parcerisas, or i plata, respectivament. “Estic molt contenta pel resultat després de lluitar durant quatre voltes per la segona posició”, va assegurar Garrido.
En M45, la mallorquina Marga Fullana va fer or per davant de Núria Espinosa i la txeca Kristina Koscova. En M30 va guanyar la francesa Laure Boulay i, en M40, la seva compatriota Kiara Bisaro. En categoria masculina, va competir l’andorrà Emili Pérez en M50, que va finalitzar 17è, i l’or en aquesta categoria va ser per a Palle Egebern. Avui es disputa la final de descens i la lluita pels  podis M30 i M35 de cross-country, amb Albert Turné com a representant del país.