La selecció juvenil cau davant Múrcia i acaba en novè lloc

Redacció/Foto: FAH

La selecció juvenil va tancar ahir la seva participació en la Copa d’Espanya de seleccions autonòmiques amb una nova derrota, en aquest cas davant el combinat de Múrcia per 35 a 29, i acaba la competició en la novena posició.
Els jugadors d’Edgar Serra van començar el partit amb un marcador igualat que a poc a poc va anar obrint-se en favor de l’equip murcià obtenint un parcial de 7 a 2 al minut 15 de joc. L’encert al davant en l’intercanvi de gols, i la bona feina de Chillon a la porteria i de la defensa van permetre als andorrans arribar al descans amb un desavantatge de quatre gols (14-10) i el partit obert. L’encert de Busquets en el llançament exterior en la represa va fer acostar el combinat nacional a un gol dels murcians al minut 15, si bé al darrer quart el rival va apretar i va millorar el joc per arribar al final amb 35 a 29 al marcador.