Maria Ruzafa, de l’Spezzia italià, va marcar el 3 a 1 després de transformar un penal.

La selecció remunta i venç Liechtenstein en un amistós

V. D. / Foto: Twitter FAF
Remuntada i triomf. La selecció absoluta femenina es va imposar dissabte per 3 a 1 en un amistós contra Liechtenstein. Les noies dirigides per José Antonio Martín, més conegut esportivament com a Guti, van haver de remuntar un 0 a 1 inicial amb el gol de falta de Fiona Batliner. La jugadora visitant va enviar un xut alt i Alexandra Cardoso no va poder blocar. Les de Guti van dominar, tot i així, Liechtenstein es va endur el triomf parcial als primers 45 minuts.
A la represa, el seleccionador andorrà va donar entrada a Sònia Carrancà i Laia Sin. Al minut 53, la selecció va empatar amb un gol de Marina Fernández a la sortida d’un córner tret per Erika Gonçalves. Al minut 79 i també a la sortida d’un córner es va certificar la remuntada amb un gol de Míriam Tizón.  El 3 a 1 definitiu el va marcar Maria Ruzafa. La davantera de l’Spezzia va transformar un penal provocat per ella mateixa. Guti també va aprofitar per fer debutar una nova jugadora, Laura Borja. “Gran treball de les noies, tot i que en alguns moments han faltat cames”, va dir el seleccionador absolut.