Derrota per començar. La selecció absoluta de futbol sala va perdre en la seva estrena al PreMundial de Minsk (Bielorrússia). El combinat dirigit per Xavier de la Rosa va encaixar un 5 a 3 de Noruega i això que els andorrans superaven al seu rival al descans per 1 a 2.
La selecció es va avançar en el marcador al minut 14 amb un gol d’Omar Debboun a passada de Brayan Dos Santos. Dos jugadors que es coneixen a la perfecció ja que juguen junts amb el CE Sant Julià. L’alegria andorrana va durar ben poc i Christopher Moen va empatar un minut després. Tot just abans d’arribar al descans, Brayan Dos Santos va fer bona una assitència d’Omar Debboun amb un intercanvi clar de papers respecte al primer gol.
A la represa, Noruega va despertar i en un minut va marcar dos gols. El primer al minut 21 obra de Tobias Schjetne, tot seguit va enviar una pilota al pal Moen i va certificar la remuntada Jonas Wiseth després d’una passada de Simonsen. Els noruecs, entrenats per l’ex jugador italià Silvio Crisari, van sentenciar amb dos gols més obre de Christopher Moen i de Jonas Wiseth. Sense temps per la remuntada, Brayan Dos Santos va maquillar el marcador final amb el 5 a 3. Avui, a les 19.45 hores, segon partit per els de Xavier de la Rosa contra Bielorrússia, l’amfitriona. “Hem tingut cinc minuts a la segona part una pajara brutal i hem encaixat tres gols amb tres errades molt importants. Això sí, hem fet un partidás amb 200 mil ocasions”, va dir Xavier de la Rosa.