La U18 no va poder contra Moldàvia. Foto: FIBAEUROPE.COM

La selecció U18 també sucumbeix contra Moldàvia

V. D.
Segona derrota en dos partits de la selecció femenina U18 al Campionat d’Europa de la seva categoria que es disputa al Pavelló Joan Alay. Les de Cristina Andrés, que ja van perdre en el primer partit contra Xipre, també van fer el mateix contra Moldàvia, que venia de perdre contra Malta per 37 a 90. Les andorranes van caure derrotades per 41 a 69 i continuen en última posició. Al primer quart ja es va començar a decidir el partit amb un parcial de 6 a 20 de les noies dirigides per Harry Savaya. Per a les andorranes va ser molt difícil aturar Vladislava Rusu i Avelina Glavan.
Al segon quart, la millora en el joc de les de Cristina Andrés va ser un fet i van guanyar el parcial per 18 a 17 per deixar un 24 a 37 al descans amb 12 punts d’Aina Tena.
A la represa, Moldàvia va tornar a dominar i va sentenciar amb el 34 a 55. A l’últim quart, i sense cap tipus d’opció, la selecció U18 femenina va acabar sucumbint per 41 a 69. La millor de les andorranes va ser Clara Davasse, amb 11 punts, 15 rebots i 13 de valoració. Per part moldava va destacar Vladislava Rusu amb 15 punts i 10 rebots. Avui, a les 19 hores, contra Malta que va perdre contra Xipre per 31 a 66.