Errors innocents i 3 a 0 en contra. La selecció sub-17 va encaixar la segona derrota en el Preeuropeu que es disputa a Andorra perdent contra Grècia per 3 a 0. Els d’Eloy Casals, que només van gaudir d’una oportunitat clara de gol amb el 3 a 0 al marcador, van cometre errors defensius que Grècia va saber aprofitar. Al minut 7 una centrada llunyana del lateral Lyratzis la va rematar de cap, creuada, Melipoulos. Tot seguit va arribar el 2 a 0, i va ser després d’un greu error del lateral Pol Acosta, que va deixar la pilota franca per al xut ras de Gkargkalatzidis. El porter Iker Álvarez de Eulate va fer dues bones aturades abans del descans. A la segona part, Grècia va sentenciar des del punt de penal amb un gol de Gkargkalatzidis.