Preeuropeu sub-17 finiquitat. La selecció d'Andorra, dirigida per Eloy Casals, va tancar la seva participació a Riga amb una derrota contra l'amfitriona per 0 a 3. Els andorrans van plantar cara a una selecció més superior sobre el paper i la primera ocasió la va tenir Grau Samper, però el seu xut llunyà que va tocar en un defensa la va aturar Sulgintovskis. La resposta de Letònia va arribar amb una ocasió de Kovalkovs que va aturar Iker Álvarez. Al descans, 0 a 0 i a la segona part Andorra va dominar al combinat amfitrió fins al 0 a 1 que va marcar Čebotarjovs al minut 53. Set minuts després, 0 a 2 amb un gol de Regža i al minut 65 el tercer, el segon gol de Čebotarjovs. En l'altre partit de grup, victòria d'Espanya per 2 a 1 contra Polònia. Els de Santi Denia van fer bons els dos gols d'un jugador que va per crac i que juga al Vila·real, Manu Morlanes.