El seleccionador Justo Ruiz va demanar als seus jugadors que recuperessin l’agressivitat –ben entesa– que els caracteritza, i que van perdre contra Rússia. Aquesta faceta va tornar a definir el combinat nacional sub-21, però no li va servir per guanyar a Moldàvia, on va caure per 1-0.

Les estadístiques diuen molt, i en aquest matx els locals van acabar amb 20 faltes mentre que els andorrans van finalitzar amb 16. De targetes, només una per cada banda. L’equip moldau va mostrar la seva capacitat tècnica de sortida, però es va trobar al davant un conjunt ben posicionat sobre el terreny de joc. Dedov, Ionita i Grosu van ser els encarregats de portar les primeres oportunitats de gol per als locals.
Però la defensa del Principat tancava bé els espais i no permetia que les ocasions es repetissin a la porteria d’Oriol Oliva. Ionita es mostrava com el més incisiu en l’atac moldau, però l’únic gol del matx el va materialitzar un company seu. En el minut 41, Patras va treure un córner, que va rematar Bogdan per inaugurar el marcador. Amb el resultat en contra, els andorrans no es van ensorrar i en el temps afegit Adri va poder fer l’empat.
En la segona part, Moldàvia va provar d’ampliar diferències, però, com havia passat en els primers 45 minuts, es va trobar amb un equip que no deixava espais. Vornisel, tot i provar-ho diverses vegades, no va veure porteria. La darrera ocasió la va tenir en el temps afegit, però es va quedar en res. El mateix resultat va obtenir Grosu ja quan passaven 3 minuts del temps reglamentari.