La tristesa de ser el club ‘petit’

Redacció

L’Alashkert FC no volia ser com el Banants i volia guanyar fos com fos. El Don Denis FC Santa Coloma va somiar de repetir la fita, però es va trobar amb tota mena d’entrebancs. Un àrbitre del Kazahkstan xiulant un partit a Armènia. Un rival que anunciava guerra a la roda de premsa prèvia: “Els passarem per sobre”, va dir el tècnic de l’Alashkert, Abraham Khashmanyan. Dit i fet. L’empat a 0 de l’anada permetia somiar, però el petit el van transformar en petit, tot i que va voler fer-se gran i no el van deixar. La Champions League ja és història i aquesta vegada per haver rebut un 3 a 0 immerescut, sobretot després de veure com va anar el partit. Al minut 12, Vahagn Minasyan va marcar de cap a la sortida d’un córner després que Ilde Lima ho veiés des de darrere de la porteria per rebre una assistència mèdica sense que l’hagués demanat. Al minut 26, trepitjada de Manasyan a Lima i vermella directa clara per a l’armeni. Tot seguit, reguitzell de targetes per als colomencs amb la intenció de compensar l’expulsió. Abans del descans, xut d’Iban Parra que va aturar el porter Kasparov.
A la represa, Víctor Armero va poder empatar amb un intent de gol olímpic que es va estavellar al pal. La millor manera de frenar el domini dels de Richard Imbernón va ser expulsar per doble groga Nando González. A les imatges no es veu el motiu i al terreny de joc, menys. Amb deu jugadors els dos equips, Imbernón va enviar Ilde Lima de davanter i al minut 84 va arribar la sentència de Norayr Gyozalyan amb una bonica jugada individual. A dos minuts del final, el 3 a 0 d’Artur Edigaryan. Després, expulsió de Cristian Martínez i Iban Parra per vermella directa i una picabaralla en què va haver d’intervenir la policia. Trist final. “Ha estat un atracament. L’àrbitre s’ha burlat de nosaltres i quan hem encaixat el segon gol s’ha rigut dels nostres jugadors. Quan han expulsat Cristian i es dirigia al vestidor, el número 7, que havien expulsat al primer temps, l’ha empès i després li ha donat un cop de puny. La graderia s’ha encès i ha començat a llançar ampolles”, va assegurar Imbernón. Per la seva banda, Ilde Lima va escriure al seu Facebook personal: “Mai he vist un menyspreu més gran d’un àrbitre, a qui només li ha faltat celebrar els seus gols. Una vergonya, tot plegat.” La tristesa de ser un club petit.