Lideratge recuperat. La UE Santa Coloma va tornar al primer lloc de la Lliga Multisegur Assegurances en aprofitar la derrota de dissabte per 2 a 1 de l’Inter Club Escaldes contra l’Atlètic Club Escaldes. Els de Ramon Maria Calderé van empatar a 0 contra el Penya Encarnada d’Andorra i sumen el segon empat consecutiu sense gols dels colomencs, que ja acumulen tres dels últims cinc encontres. A un punt tenen l’Inter Club Escaldes. Mentrestant, el Penya Encarnada d’Andorra, dirigit per Javi García, es troba encara en sisè lloc amb 27 punts.
L’Inter Club Escaldes va perdre el primer lloc a una jornada per acabar la segona volta. Els d’Otger Canals van caure derrotats per 2 a 1 contra l’Atlètic Club Escaldes, el vigent campió. Al minut 26, Jean Luc va avançar al que fins dissabte era el líder de la competició domèstica. Els de Dani Luque es van quedar al minut 70 amb 10 jugadors per la doble groga a Marcel Sgrò. Als minuts d’afegitó, i amb inferioritat numèrica, el vigent campió, que és quart, va remuntar amb dos gols de Rodrigo Piloto.
L’FC Santa Coloma retalla punts i és tercer a sis punts en superar per 3 a 0 l’Atlètic Amèrica amb un gol de David Virgili al primer temps, i al segon van sentenciar amb un gol d’Álex Sánchez al minut 81. Cap al final, Páez va signar el 3 a 0 definitiu. La segona volta es tancarà diumenge amb un duel entre l’Inter Club Escaldes contra l’FC Santa Coloma.
L’Ordino va vèncer per 0 a 2 e l CE Carroi. Els d’Antonio Rueda se situen en cinquena posició amb 28 punts. El primer gol el va marcar el defensa central Edu Sánchez al minut 11. Al minut 81 va arribar la sentència amb un gol de l’andalús Víctor Tellado. L’àrbitre va perdonar la segona groga al minut 65 a Assad Hussain. La jornada es va tancar amb un Nóbrega Constructora CF Esperança contra el Futbol Club Pas de la Casa amb empat 0 a 0.