De consumar el descens a la  (la segona divisió de la lliga nacional) a no poder competir enguany. La UE Engordany,  fundada el 1980 i campiona d’una Copa Constitució, es troba en una situació molt delicada. Christian Cellay, el màxim mandatari de l’entitat, no ha pogut realitzar fitxatges i tampoc té plantilla per poder començar el nou curs, el 24 de setembre, contra l’Assega Ranger’s. La crònica d’una mort anunciada es fa realitat en la UE Engordany i també està en perill la UE Sant Julià, que segons ha pogut saber el BonDia no podrà inscriure els fitxatges que ha fet pels impagaments del curs passat. 
La UE Engordany es va salvar gràcies als set jugadors internacionals (Jordi Rubio, Xavi Vieira, Marc Pujol, Luis Blanco, Marc García i Víctor Bernat) que hi havia a la plantilla. L’entitat va rebre el mes d’abril els diners de les convocatòries dels jugadors de la selecció que abona la Federació Andorrana de Futbol (FAF) i que molts jugadors per contracte acorden amb el seu club d’origen quin tant per cent d’aquesta quantitat va per a ells i quin altre tant per cent va cap al club. L’acord a què van arribar els jugadors amb Christian Cellay, president de l’entitat, era renunciar de manera momentània als diners que els corresponen d’aquestes convocatòries i d’aquesta manera salvar el present del club escaldenc. 
La UE Engordany, amb aquests diners dels seus internacionals, va poder pagar mes i mig dels tres mesos que devien i els jugadors, dirigits pel segon de Jesús Barón, Óscar Antonio Ochoa, van tornar a entrenar-se. Aquesta solució va semblar ser només el primer pas, ja que Christian Cellay s’havia compromès que abans que finalitzés aquella setmana, el club anava a abonar el mes i mig que encara faltava per liquidar les nòmines. 
El mes de maig es va tornar al punt de partida i els jugadors, tips, van plantejar-se no presentar-se al partit contra l’FC Ordino. Hauria estat la tercera incompareixença i un fet que si s’hagués produït hauria acabat amb el club exclòs de la competició, més aviat ferit de mort i a tocar de la desaparició.
Van consumar el seu descens a la Lliga Unida en perdre a la promoció contra el CE Carroi. Això sí, ja estem a punt d’entrar al mes de setembre i els internacionals continuen sense rebre la quantitat que van prestar a l’entitat. Alguns van decidir denunciar el club i tot segueix igual, és a dir, amb els impagaments, i ara sense plantilla per poder encetar el nou curs a la Lliga UNIDA. 

Triomfs de la UE Santa Coloma i el Penya

Els amistosos de la Lliga Multisegur Assegurances continuen. La UE Santa Coloma i el Penya Encarnada van guanyar en els seus partits de preparació. Els de Ramón María Calderé van golejar per 4 a 0 l’FC Ordino. Per la seva banda, el Penya Encarnada va superar per 4 a 0 a l’Atlètic Club Escaldes. Per la seva banda, l’Inter Club Escaldes va acomiadar-se del davanter centre català Gerard Hulk Artigas i també del migcampista lleidatà Pau Bosch.