Teixeira celebra el gol de la UE.

La UE Santa Coloma agafa embranzida

V. D. / Foto: Xavi Miró / FAF

Més líder. La UE Santa Coloma va aprofitar ahir la derrota per 1 a 2 de l’Inter Club Escaldes, el segon, contra l’FC Santa Coloma per allunyar-se de quatre punts en guanyar per 0 a 1 l’Atlètic Amèrica amb un solitari gol d’Emanuel Francisco Teixeira al minut 19. Els de Ramón Maria Calderé van poder sentenciar amb un gol fallat a porteria buida de Salomón Obama. A més a més, l’Atlètic Amèrica va estar a punt d’aprofitar el poc encert ofensiu colomenc per empatar el partit.
Qui retalla distàncies és l’FC Santa Coloma. Els de Fede Bessone se situen a vuit punts del primer i a quatre del segon en vèncer dissabte per 1 a 2 l’Inter Club Escaldes amb gols de David Virgili i Rufo. Per part escaldenca va anotar Domi Berlanga.
L’Atlètic Club Escaldes, vigent campió de lliga, es troba quart i va superar per 1 a 3 el Nóbrega Constructora CF Esperança amb gols de Guillaume López, Rodrigo Piloto de penal i Coutinho.
En un partit de la zona baixa, el CE Carroi va empatar a 0 contra l’FC Pas de la Casa.
En l’últim partit de la jornada, el Penya Encarnada va remuntar contra l’FC Ordino. Els ordinencs es van avançar amb un espectacular gol d’Álvaro Roncal que va etzibar un potent xut des de fora de l’àrea que va sorprendre al porter Luismi Ibáñez. Deminguet va empatar a 9 minuts del final i el 2 a 1 el va anotar Mota.