Gerard ‘Hulk’ Artigas, de l’Inter, no va poder marcar cap gol contra la UE Sant Julià. Foto: Facundo Santana

La UE Santa Coloma, líder

La UE Santa Coloma torna al lideratge de la primera divisió. Els de Juan Velasco van aprofitar l’empat a 0 entre la UE Sant Julià i l’Inter Escaldes i els colomencs agafen la primera posició dels de Fede Bessone, ja que van superar per 1 a 2 el CE Carroi a l’últim partit de la setena jornada que tanca la primera volta.
El sorprenent equip de Juan Velasco es va avançar per 0 a 1 al minut 22 amb un remat de cap del brasiler Gabriel Caran a la sortida d’un córner. Amb aquest resultat, el CE Carroi i la UE Santa Coloma van marxar als vestidors i en el seu retorn, els de Velasco van marcar el 0 a 2 amb un gol del brasiler Wesley Barbosa. Tot seguit, els de Ferran Vidal van escurçar diferències gràcies al francès Amine Kechout.
El segon classificat és l’Inter Escaldes, a només un punt dels colomencs. Mentrestant, el tercer classificat és l’Atlètic Club Escaldes, a tres punts del líder. Els de Bori Moreno van vèncer per 1 a 3 l’FC Santa Coloma. Al minut 7 va avançar els escaldencs Adri Rodrigues, però David Virgili va empatar dos minuts després del 0 a 1. Fins al minut 66 no va arribar el segon de l’Atlètic, i va ser amb un gol d’Iván Garrido. Els de Franco Gross es van quedar amb nou jugadors per les expulsions dels internacionals Marc Pujol i Cristian Kiki Martínez. El marcador el va tancar Morales amb un gol en pròpia meta.
L’FC Ordino va abandonar la zona de promoció en guanyar per 2 a 4 la UE Engordany, que ja és penúltim classificat. Els gols dels de Jordi Fabregat els van marcar Coro amb un hat-trick i un de Bríñez. Per l’Engordany va marcar Megier i Diego Nájera des del punt de penal. El pròxim cap de setmana hi haurà descans.