La UE Santa Coloma, dirigida per Ramon Maria Calderé, continua sumant victòries en aquest inici de la Lliga Multisegur Assegurances. Els colomencs, amb un cinc de cinc en aquestes cinc primeres jornades, van imposar-se per 2 a 1 al vigent campió, l’Atlètic Club Escaldes. El doblet del marroquí Karim L’Koucha va ser decisiu per sumar tres punts més i per continuar com a líders en solitari amb 15 punts.
Els de Calderé es van avançar al minut 25 amb un gol de Karim L’Koucha de boleia després d’una centrada de Salomon Obama per la banda dreta. Abans d’arribar al descans, la UE Santa Coloma va demanar penal en una acció de Pablo Molina que va rebre una forta càrrega de Santi Pérez.
A la represa, Karim L’Koucha va anotar el 2 a 0 després de batre el porter Saúl Gracia amb un xut ras. El gol va arribar després de driblar el marroquí Marcel Sgrò. Al minut 54, Joaquinete es va topar amb Saúl Gracia i el porter aragonès també va salvar el 3 a 0 amb un remat de Christian García. Al minut 68, Yañez va posar emoció al final del partit.
Per la seva banda, el Penya Encarnada es troba segon, a dos punts en vèncer per 2 a 1 l’FC Ordino amb gols de Xavi Puerto i Monje. El tercer és l’Inter Club Escaldes, a cinc punts del líder, en golejar per 1 a 6 el CE Carroi amb un hat-trick de Domi Berlanga i el primer gol de l’argentí Argañaraz. L’FC Santa Coloma, quart, va golejar per 0 a 5 l’Esperança d’Andorra i el Pas va guanyar dissabte 1 a 3 l’Atlètic Amèrica.